Pasante kondomy Trim - 1 ks

Kondomy Pasante Trim jsou menší než ostatní běžné kondomy. Proto jsou vhodné především pro muže, kteří trpí problémy s vyvlékáním nebo nedostatečným uchycením kondomu během styku. Netrapte se nesprávnou velikostí a pořiďte si to nejlepší pro vás od kvalitní značky Pasante. Kondomy jsou lubrikované nespermicidním silikonovým lubrikantem.Parametry:Šířka: 49 mm Délka: 180 mm Ideální jako ochrana proti těhotenství a pohlavně přenosným chorobám. Kondom je nejúčinnější antikoncepční pomůckou, která...
Cena bez DPH5,79
Naše cena7,00
Koupit:
Kód položkypasantetrim-ks
DostupnostSkladem
  • Popis
  • Souvisejicí položky
  • Alternativní položky
  • Podobné zboží
  • Dotaz na produkt
  • Související články
Kondomy Pasante Trim jsou menší než ostatní běžné kondomy. Proto jsou vhodné především pro muže, kteří trpí problémy s vyvlékáním nebo nedostatečným uchycením kondomu během styku. Netrapte se nesprávnou velikostí a pořiďte si to nejlepší pro vás od kvalitní značky Pasante. Kondomy jsou lubrikované nespermicidním silikonovým lubrikantem.

Parametry:
Šířka: 49 mm
Délka: 180 mm

Ideální jako ochrana proti těhotenství a pohlavně přenosným chorobám. Kondom je nejúčinnější antikoncepční pomůckou, která také jako jedna z mála umí ochránit vaše zdraví! Buďte moderní a mějte kondomy neustále u sebe!

Kondomy odpovídají kvalitě v souladu s evropskými normami.

Další z kategorie "Extra malé kondomy"


Předmět :
Text :
Jméno :
Příjmení :
E-mail :


© 1998-2017 VIRTSHOP CZ, s.r.o.
Všechna práva vyhrazena
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.